5 motive pentru care ușile din lemn sunt cea mai bună alegere pentru casa ta

Timpul pe care îl petrecem cântărind opțiunile pe care le avem atunci când dorim să învestim în locuința noastră este foarte important, iar dacă nu ne cunoaștem toate variantele care ni se potrivesc atunci putem spune că este timp irosit. Între culorile vopselelor, pardoseala și mobilierul fin, este posibil să scapi din vedere un detaliu nu chiar așa mic – ușile interioare-. Aceasta este adesea o zonă în care oamenii au probleme în a decide, dar suntem aici pentru a vă ajuta să decideți și, în acest sens, am enumerat aceste 5 motive pentru care alegerea unor uși de interior din lemn, este cea mai inspirată alegere pe care o puteți face.

1. Design atemporal

Nu se poate nega faptul că ușile de interior din lemn masiv sunt un plus proprietății tale. Dacă doriți să adăugați un finisaj de lux interiorului casei dvs., puteți obține acest lucru mult mai ușor cu uși din lemn decât puteți cu ușile din PVC.

Desigur, aceste tipuri de uși își au locul lor, însă lemnul este alegerea preferată in rândul tuturor și adesea este singura variantă de luat în considerare de multă lume când vine vorba de o casă impunătoare. Folosiți uși de stejar  pentru a vă îmbunătăți proprietatea și a-i mări atractivitatea.

2. Energie-friendly

Ușile din lemn, fiind confecționate din materiale naturale au beneficii suplimentare pentru consumul de energie. Au proprietăți de izolare excelente, ceea ce este ideal pentru menținerea temperaturii constante în camerele din casa ta. Izolarea termică nu este singurul beneficiu, deoarece izolarea fonică este o altă caracteristică atractivă a acestui tip de ușă.

3. Modele infinite și posibilitate de personalizare

Cu atâtea stiluri și finisaje pentru ușile din lemn, probabil vă este greu să faceți o alegere,dar acest material permite într-adevăr, ca stilul dvs. individual să fie reprezentat în decorul casei.

În ceea ce privește tipurile de lemn, ușile din stejar, ușile din mahon și ușile din nuc sunt toate alegeri populare. Apoi, stilul propriu al ușii – doriți lemn masiv sau poate niște panouri de sticlă care să permită lumină suplimentară? Poate că preferați panouri simple, sau detaliate, cu sculptură elegantă. Desigur, puteți să le cumpărați întotdeauna simple și să le pictați în culoarea aleasă. Tu ce preferi?

4. Foarte rezistente

Când investiți în casa dvs., doriți să vă asigurați că veți cheltui banii cu înțelepciune și că veți obține o investiție bună. Ușile din lemn de calitate vor dura ani de zile – nu este neobișnuit ca ușile din lemn care sunt bine îngrijite să aibă o durată de viață de peste 60 de ani.

Există, de asemenea, tratamente disponibile pentru ușile dvs. pentru a le prelungi viața și pentru a vă asigura că veți obține o utilizare maximă de la ele. Acesta este cu siguranță un motiv bun pentru a alege ușile din lemn pentru casa ta.

5. Impactul asupra mediului – limitat

Lemnul este o resursă naturală și, ca atare, daunele aduse mediului pot fi limitate cu copaci noi plantați pentru a asigura un viitor durabil pentru acest material. Cu viața lor lungă, este, de asemenea, mai puțin necesar să le schimbați la fel de frecvent, ceea ce le face o alegere „mai ecologică” pentru casa dvs.

Anterior

Urmator

Submit a Comment