Beneficiile cumpararii ionizatoarelor de apa

Ionizatoare de apa electrice, cani filtrante

Un ionizator de apa este o investitie importanta. Nu cumperi in fiecare zi un ionizator, asa ca e important sa te documentezi inainte sa cumperi.

Ca sa fii plin de energie si sa te simti excelent indiferent de varsta, trebuie sa ai grija de corpul tau.

Pentru asta trebuie sa stii ce sa faci, cand sa faci si sa ai produsele necesare la indemana. Noi iti oferim planuri pas cu pas pentru slabire, detoxifiere, cresterea nivelului de energie si a claritatii mentale, imbunatatirea digestiei, prevenirea bolilor cardiovasculare si metabolice, si te ajutam sa introduci obiceiuri sanatoase in stilul tau de viata.

Ionizatoare de apa electrice

Ionizatoarele de apa electrice au un filtru de apa si apoi o camera de electroliza cu electrozi din titan placati cu platina. Vezi aici cum functioneaza un ionizator de apa.

Dupa filtrare, la trecerea prin camera de electroliza, apa este alcalinizata si ionizata. Ionizator de apa Melody II, este o versiune cu 5 electrozi a noului ionizator Athena H2 si ofera beneficiile filtrarii duble, apa acida mai puternica (cu pH mai mic) si sistem de autocuratare DARC. Ionizator de apa Vesta H2, cel mai bun sistem de filtrare pe care il poti gasi intr-un ionizator de apa si cele mai noi si mai performante caracteristici de generare a Hidrogenului pe care le poti cumpara.

Ionizatoare de apa non-electrice

Ionizatoarele de apa non-electrice sunt filtre de apa performante care includ niste straturi de minerale speciale.

Apa este filtrata, apoi la trecerea prin aceste straturi de minerale este alcalinizata si ionizata negativ. Ionizator de apa Elita Pure Enhanced UC (Non electric), el schimba in mod natural apa de la robinet, oxidanta si care poate contine o gama larga de substante chimice, in cea mai curata apa, sanatoasa, plina de minerale si imbogatita cu Hidrogen.

Generatoare de Hidrogen

Generator apa hidrogenata portabil, genereaza hidrogen dizolvat in doar 30 de minute sau mai putin, nu schimbi filtre de apa, indepartati rapid radicalii liberi pentru a va mentine sanatosi si tineri, te simti energizat si ai parte de o hidratare mai buna.

Generator de Hidrogen Ionpia H2, spre deosebire de alte aparate la care trebuie sa astepti o perioada de timp pana cand produc apa infuzata cu hidrogen, Ionpia H2 este gata sa produca imediat oricata apa bogata in H2, in orice moment doresti.

Ionizatoarele de apa sunt cea mai cunoscuta si dovedita pentru a te bucura de beneficiile apei alcaline, ionizate si bogate in hidrogen.

Cani filtrante cu ionizare

Cana filtranta cu ionizare AlkaPitcher B , filtreaza apa obisnuita si o transforma in apa alcalina ionizata. Consumul de apa alcalina ionizata te ajuta sa iti rezolvi multe probleme de sanatate care au ca sursa dezechilibrul alcalin-acid in organism.

Cartus filtrant pentru cana filtranta cu ionizare AlkaPitcher B, filtrul se schimba la 2-3 luni in functie de cantitatea de apa consumata.

Pentru a obtine apa alcalina ionizata cu pH cat mai mare si ORP negativ cat mai mare, se recomanda inlocuirea filtrului la 2 luni.

Fii afiliat cu Wellnessist!

Wellnessist.ro iti ofera un program de afiliere extrem de atractiv. Comisionul pentru comenzile generate este de 5%, insa castigurile sunt generoase, deoarece cel mai ieftin ionizator este peste 6000 lei. Tot ce trebuie sa faci este sa publici un link de afiliat pe retele de socializare, pe blogul tau sau chiar sa-l trimiti pe WhatsApp.

Anterior

Urmator

Submit a Comment