Care sunt cele mai bune jocuri multiplayer pentru smartphone?

Care sunt cele mai bune jocuri multiplayer pentru smartphone?
La fel ca multe alte activitati fizice, serile de gaming cu prietenii tai s-ar putea sa nu mai aiba loc in viitorul apropiat. Totusi, acest lucru nu inseamna ca nu poti recrea aceeasi experienta in mediul online. Te poti juca cu prietenii tai in siguranta prin intermediul aplicatiilor de pe telefonul tau, indiferent daca este iPhone sau Android. Cele mai multe dintre aceste jocuri pot fi descarcate gratuit si functioneaza pe mai multe sisteme de operare. De altfel, in acest articol iti vom pune la dispozitie o lista de jocuri multiplayer pe care le poti testa impreuna cu prietenii tai.

Mario Kart Tour

Fanii Mario vor indragi cu siguranta acest joc clasic de la Nintendo pentru telefon, deoarece versiunea mobila este foarte distractiva si poate fi jucata de la distanta cu grupul tau de prieteni Pentru a organiza un meci, va trebui sa urmezi mai intai cativa pasi. Dupa descarcarea aplicatiei, va trebui sa iti creezi un cont Nintendo si sa joci cateva meciuri pe cont propriu pentru familiarizarea cu controalele jocului. Dupa ce ajungi la primul nivel, pictograma „Prieteni” va aparea cand atingi butonul Meniu din partea de jos a ecranului de pornire. Ulterior, pe ecranul telefonului va aparea optiunea „Adaugati un prieten”, unde vei putea introduce ID-ul sau contul Nintendo al prietenului tau, iar un nou meci va incepe.

Cu siguranta acest joc iti va reaminti de copilarie si de celebrul Mario Play.

Scrabble GO

Jocul de societate Scrabble a existat de mai bine de 80 de ani, iar astazi mai multe aplicatii mobile au oferit jocuri bazate pe acelasi concept. Insa, in momentul in care dezvoltatorul de jocuri video Scopely a relansat jocul oficial mobil Scrabble GO in martie 2020, mai mult de 2 milioane de oameni au descarcat si au jucat Scrabble in fiecare zi. Aceasta noua versiune ofera o experienta mult mai apropiata de jocul de societate original si poate fi jucata de la distanta cu prietenii, adaugandu-i prin numarul de telefon sau conectand aplicatia la contul de Facebook.

Scrabble GO poate fi jucat atat de adulti, cat si de copii, iar noi suntem siguri ca iti vei reaminti cu drag de weekendurile petrecute in familie.

Kahoot!

Daca iti place sa iti testezi prietenii, Kahoot va permite sa creezi propriile teste cu raspunsuri multiple sau cu raspunsuri adevarate sau false. Dupa ce ai terminat de creat testul, aplicatia va genera un cod PIN unic al jocului, pe care il poti partaja cu prietenii. Pentru a participa la testul tau live, prietenii vor fi nevoiti sa adauge codul folosind butonul „Introduceti pinul” de pe ecranul de pornire. Poti invita pana la 10 jucatori per joc, daca folosesti versiunea gratuita a aplicatiei.

In cazul in care ai probleme cu bateria si simti ca nu te mai poti juca din cauza ca aceasta se descarca rapid, ai nevoie de un acumulator telefon iPhone sau pentru orice alt brand de telefon, care sa fie compatibil cu modelul utilizat si care sa poata fi folosit in locul celui vechi.

Anterior

Urmator

Submit a Comment