De ce să cumperi o ușă de garaj secțională?

Ușile secționale pentru garaj sunt printre cele mai populare tipuri de uși de garaj de pe piață. Au devenit o opțiune din ce în ce mai populară pentru toți oamenii care își doresc să găsească  la o ușă o combinație de economie, durabilitate și aspect bun. Izolarea acustică și termică perfectă sunt garantate de panouri sandwich cu grosime de 45 mm grosime.

De ce să cumperi o ușă de garaj secțională?

Securitate? Funcționalitate? Sau pentru că vrei să ai mai multe variante de unde alege? Cu ușile secționale pentru  garaj, există atât de multe caracteristici care sunt la alegerea dvs. în funcție de ceea ce aveți nevoie, inclusiv când vine vorba de  stiluri, finisaje, materiale, culori, proprietăți izolatoare, geamuri și elemente de design.

Din ce sunt fabricate ușile secționale pentru garaj?

Mai multe opțiuni! Cherestea, Oțel, Aluminiu și GRP (fibră de sticlă) . Puteți alege să vă puneți ușă din orice model doriți, decizia vă aparține – totuși, dacă locuiți într-o zonă de coastă, amintiți-vă că sarea va ataca lemnul, așa că este cel mai înțelept să selectați o ușă de oțel.

O gamă largă de stiluri

Diversitatea stilurilor pentru ușile secționale ale garajului este cu adevărat de neegalat. De la cele mai clasice și tradiționale până la ultramoderne, cu siguranță veți găsi un model să se asorteze cu designul casei dumneavoastră! De exemplu puteți alege uși sectionale de garaj cu aspect care reproduce ușile laterale din hambar cu balamale.  Există atât de multe modele și stiluri disponibile pentru uși secționale – uși din panouri cu nervuri largi minimaliste, cu finisaje netede, sau uși cu detalii atrăgătoare din oțel inoxidabil, concepute să fie compatibile cu locuințele moderne. Fără îndoială, veți găsi o ușă secțională care să se potrivească perfect proprietății voastre.

Culori și finisaje

O mulțime de opțiuni. Este posibil să preferați un efect de lemn care să reproducă cu adevărat aspectul lemnului autentic. În mod sigur, panourile laminate sunt extrem de dure si durabile, păstrând aspectul lemnului curat mult mai mult decât ar fi produsul natural fără tratament!

Izolație

Ușile secționale oferă câteva opțiuni fantastice de izolare. Ușile fiecărui producător vor varia, așa că nu uitați să verificați proprietățile de izolare dacă sunt importante pentru dvs. Valorile U ale unei uși secționale izolate cu grosimea de 45 mm sunt foarte bune, oferind cam aceeași izolație ca închiderea efectivă a deschiderii, cu un zid de cărămidă !! Bineînțeles, aceste proprietăți izolatoare se bazează pe o deschidere pătrată, iar nivelul menține o sigilare bună în jurul marginilor.

Practicitate și versatilitate

În afară de a oferi o mulțime de alegeri, ușile secționale oferă multe alte avantaje. Faptul că ușile se deschid pe verticală, înseamnă că nu există nici un impediment care să nu permită parcarea vehiculelor chiar până la ușă. Cu siguranță foarte util atunci când spațiul garajului este destul de limitat. O caracteristică extrem de benefică este maximizarea înălțimii și a lățimii. Puteți utiliza lățimea totală a garajului și practic înălțimea totală cu cele mai multe uși secționale standard.

Securitate

Ușa secțională a garajului este una dintre cele mai sigure uși de garaj de pe piață din ziua de azi. De ce? Probabil cel mai relevant factor este lipsa punctelor de penetrare atunci când ușa este montată în spatele deschiderii garajului. Nu există, pur și simplu, nicăieri niciun loc care să faciliteze o deschidere forțată. Rolele sunt încorporate în piesele de ghidare. Nu există deloc un punct vulnerabil vizibil.

Producători diferiți vor folosi diferite sisteme de blocare, dar lipsa punctelor de penetrare rămâne aceeași. Dacă este posibil, merită să vă asigurați că ușa este montată în spatele deschiderii.

Combinația oricărei uși secționale de garaj cu un operator electric cu telecomandă de înaltă calitate va face un pachet de uși foarte sigur.

Dimensiuni

Ușile secționale de garaj sunt disponibile de la toți producătorii într-o gamă largă de dimensiuni standard, în general până la 5500 mm lățime și, de asemenea, înălțime de 3000 mm. Cu toate acestea, cu un angrenaj de funcționare avansat, este posibil să se obțină lățimi de 7000 mm și din nou, cu înălțimi mai limitate ale panoului ușilor de până la 5000 mm.

De ce să cumperi o ușă de garaj secțională?

Ușa secțională a garajului oferă tot ce ți-ai dori de la orice ușă, iar pe măsură ce sunt oferite culori noi, finisaje, opțiuni pentru ferestre, modele și orice opțiuni de dimensiuni, ar trebui să ai un motiv foarte bun pentru a alege această ușă pentru casa ta.

Anterior

Urmator

Submit a Comment