5 beneficii cheie ale utilizării unui serviciu profesional de traducere

S-ar putea să vă puneţi întrebarea: „De ce are nevoie compania mea de un serviciu profesional de traducere? De ce există Google Translate?”

Ei bine, o companie de traduceri profesionistă vă aduce multe avantaje și, cu siguranță, este mai demnă de încredere decât Google Translate.

În primul rând, angajarea unui serviciu profesional de traducere va face compania dvs. mai profesionistă. În al doilea rând, într-o companie globală, internațională, clientela dvs. va fi diferită pe diferite piețe. În afacerea dvs, prioritatea ar trebui să fie clienții și ca aceştia să fie mulţumiţi.

Aşadar, deși ar putea părea o cheltuială suplimentară, merită să o faceţi și iată de ce:

Traduceri localizate

De ce aţi avea nevoie de traduceri specifice în funcție de zona dintr-o țară sau limbă? Ei bine, majoritatea limbilor se schimbă, se adaptează și se îmbină cu zona în care sunt vorbite. Un exemplu sunt dialectele diferite ale unei limbi, în funcție de zonele în care sunt vorbite, iar un altul este colocvializarea unei limbi. De exemplu, Canada franceză vorbește un alt tip de franceză decât parizienii. Deși părți ale limbii ar putea fi universale, cu siguranță nu este „o singură dimensiune”; iar o traducere profesionala va ţine cont de aceste diferenţe.

Traducerea profesională poate fi folosită ca instrument de marketing

Traducerea profesională înseamnă un anumit nivel de profesionalism, localizare și eficacitate; astfel ea poate juca şi rolul unui instrument de marketing. Companiile de traduceri vor avea cunoștințe specifice domeniului în care activaţi; chiar şi în caz contrar, abilitățile de traducere ale traducătorilor profesionişti și eventuala înțelegere a culturii și a zonei vă pot ajuta în termeni de marketing și ai afacerilor în ansamblu, pe termen lung.

Va crește încrederea în afacerea dvs.

Capacitatea de a traduce conținutul nu numai în limba respectivă, ci și cu aspecte și tehnici locale (pe care, după cum am menționat anterior, o companie de traduceri profesionale vi le poate oferi), va crește imediat încrederea în marca dvs. Un serviciu de traducere profesională va crește încrederea clienților dumneavoastră în afacere, în produsele sau serviciile dumneavoastră. Oamenii vor simți că vă pasă de ei în calitate de clienţi, dacă traducerile sunt corecte și adaptate.

Eficienţă în privinţa costurilor şi consecvenţă

Consecvența este extrem de importantă, mai ales atunci când afacerea dvs se adresează difertor națiuni, culturi și grupuri de oameni. Uneori, marile afaceri pot deveni inconsecvente cu serviciile sau produsele pe care le oferă. Lipsa de consecvență îi determină pe consumatori să-și piardă încrederea într-o companie, iar angajarea unei companii de traduceri profesioniste poate pre veni aceste situaţii!

Ei acoperă totul!

Serviciile de traducere și localizare înseamnă mult mai mult decât decât un simplu “copy & paste&. Traducerea corectă și eficientă trebuie să acopere toate pericolele potențiale și problemele, să caute lucruri care s-au schimbat într-o cultură sau un dialect și să se asigure că traducerea este corectă pe mai multe platforme diferite. Presiunea acestor cerinţe poate deveni copleșitoare atunci când este făcută intern. Companiile de traduceri profesionale acoperă toate aceste aspecte și elimină o parte din presiune.

Anterior

Urmator

Submit a Comment