Cum alegem cadourile potrivite?

Persoanele speciale din viata noastra trebuie sa primeasca de fiecare data, atunci cand este necesar, doar cadouri speciale, pentru a le putea ramane in inima si in minte o viata intreaga. Cum facem insa acest lucru posibil? Cum gasim cel mai potrivit cadou pentru cineva pe care il iubim? Cum stim ca acestia nu vor fi dezamagiti sau nu vor considerat ca doar am cheltuit niste bani, fara a ne pune mintea la contributie?

Cum stim ce cadou este potrivit?

Indiferent cine este persoana careia ii vom cumpara cadou, trebuie in permanenta sa tinem cont de faptul ca ceea ce ne place noua, nu trebuie neaparat sa fie si pe placul acesteia. De aceea, atunci cand suntem in cautarea unui cadou pentru cineva, trebuie sa tinem cont de tot ceea ce stim despre acea persoana, mai exact care este tipul de personalitate, ce pasiuni si hobby-uri are, ce vise are sau care sunt acele lucruri pe care isi doreste sa le faca insa niciodata nu se iveste momentul potrivit.

Trebuie sa stii, ca in urma unor studii, s-a ajuns la concluzia ca oamenii sunt mult mai fericiti atunci cand primesc in dar cadouri de genul experientelor sau a diverselor activitati, fata de momentele cand primesc obiecte sau lucruri materiale. De aceea, de foarte multe ori, cand primim acest gen de cadouri ajungem sa le depozitam sau sa le facem uitate intr-un loc, fara a le folosi vreodata.

De asemenea, ideea conform careia un cadou foarte scump poate fi cea mai buna alegere este total gresita, caci majoritatea oamenilor isi doresc sa primeasca cadouri care sa ii surprinda, iar momentele acelea sa le ramana in minte pentru totdeauna.

Ce cadouri alegem?

Cadourile au capacitatea de a imbunatati simtitor starea de spirit a oamenilor. Insa ce se intampla daca,  pe langa faptul ca ai primit un cadou, mai beneficiezi si de o experienta deosebita, care sa iti aminteasca de pasiuni sau de hobby-uri de care nu mai ai timp?

Exista acum posibilitatea de a oferi cadouri experiente, care pot fi livrate sub forma unor vouchere, iar beneficiarii acestora le pot folosi atunci cand gasesc momentul potrivit. Voucher-ele sunt personalizate si au o valabilitate limitata, astfel ca, poti sa te bucuri de respectiva activitate oricand in acea perioada de timp.  Poti alege, in cazul in care stii ca si-ar dori, vouchere pentru diverse cursuri, in functie de preferintele fiecaruia.

Cursuri de pictura

Poti alege cursuri de pictura, caci despre acestea se stie ca sunt foarte relaxante si au capacitatea de a ne umple sufletul de bucurie si liniste. Una dintre variantele care se pot alege este pictura pe ceramica, care scoate la bataie imaginatia si creativitatea acelei persoane si poate, destul de usor, sa ofere cea mai buna modalitate de relaxare.

Fotografie

Chiar daca experienta va fi una pe care nu o va uita, in acest caz persoana va ramane cu mai mult de atat, caci in cazul in care ai ales sa ii oferi o sedinta foto, vor ramane si amintiri imprimate. Poti opta pentru diverse tipuri de sedinte foto, fie cu diferite decoruri, poti chiar alege sa oferi sedinte foto pentru copii sau chiar pentru cupluri.

Anterior

Urmator

Submit a Comment