Primii pasi pentru a va asigura ca site-ul este bun

Cel mai bun sfat si primul de care ar trebui sa tineti cont este sa incercati un webdevelopment tutorial care sa va ajute sa invatati cum trebuie sa fie site-ul.

Faceti Testarea CrossBrowser la maxim

Nu toti utilizatorii care va vor vedea proiectul vor folosi acelasi browser, deci trebuie sa il vizualizati in diferite versiuni ale browserelor de internet. Nu va concentrati pe una, de asemenea, ar trebui sa evaluati browserele, cum ar fi Internet Explorer, deoarece exista inca utilizatori potentiali care utilizeaza versiunile 7 – 11, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Google Chrome, Opera etc. Nu uitati versiunile lor pentru dispozitivele mobile.

Nu stim de ce pe browser poate intra un utilizator si detecta o eroare, este mai bine sa fii prudent.

Un CMS ne usureaza multe dureri de cap

Administratorii de continut sunt minunati, ne ajuta sa ne concentram doar pe cele mai importante cerinte ale clientului, cum ar fi designul si gradul de utilizare a acestora, in plus ofera o interfata profesionala pentru a gestiona continutul proiectului.

Exista multe proiecte care folosesc CMS cum ar fi WordPress, Joomla, Drupal etc. Este o modalitate agila de a face un proiect, ne face mai productivi. CMS-urile sunt scalabile si adesea utilizeaza plugin-uri, acestea fac ca scalabilitatea lor sa fie foarte mare.

Utilizati serviciile de stocare a imaginilor in Cloud

Multe dintre proiecte tind sa scada si sa creasca in continut, un exemplu in acest sens fiind blogurile care, atunci cand au mult continut cumulat, de-a lungul anilor este mai delicat sa se ocupe de date. Daca decideti sa migrati la un alt server pe care  pot fi probleme cu imaginile care nu sunt migrate corect, dar in cazul in care acestea sunt intr-un serviciu cloud puteti salva aceste dureri de cap, deoarece ori de cate ori migrati sau de  faceti modificari in cazul in care imagini ale  proiectului sunt compromise, va fi instantiata afisarea din depozitul din cloud.

Nu trebuie neaparat sa fie un blog poate fi un proiect mic, cu o galerie de imagini in cazul in care ati migrat din nou si din nou, este posibilitatea ca nu veti putea recupera toate imaginile, dar daca doar ai pus adresa URL a imaginii in proiect atunci lucrurile sunt la fel de ok, deci se recomanda stocarea imaginilor in Cloud.

Utilizati CDN pentru a evita incetinirea

Exista momente cand, pe masura ce adaugati mai mult continut la proiect, acesta este, de obicei, supraincarcat si incepe sa aiba o incarcare mai lenta si mai lenta, deci cu un sistem de distributie a continutului (CDN), veti putea evita acest lucru.

Ceea ce face un CDN este distribuirea unor parti din continutul proiectului dvs. pe diferite servere, evitand astfel utilizarea unui singur server pentru a incarca continutul proiectului dvs. si pentru ai oferi mai multa viteza.

Acolo unde este posibil, este mai bine sa faca o investitie minima si apoi in functie de necesitati puteti adauga si optiuni mai costisitoare, dar exista proiecte in care de la inceput au flux mare de date, utilizarea grele de latime de banda, mai multe baze de date si, prin urmare, trebuie sa aiba un hosting cu caracteristici ideale pentru a evita caderea proiectului cand acesta este online.

 

Urmator

Submit a Comment