Aplicatii interesante pentru telefon din mai multe domenii

Aplicatii interesante pentru telefon din mai multe domeniiIn lista de mai jos iti prezentam o lista de aplicatii care vizeaza domenii diferite si care sunt foarte populare. Inainte de instalare, pune pe telefonul tau husa potrivita, asa cum este husa Oppo.

FITNESS & BODYBUILDING: PLAN DE BICEPS

Fitness si culturism, la fel ca toate celelalte aplicatii sportive din acest ghid, ofera programe cuprinzatoare pentru a reveni in forma. Se diferentiaza mergand putin mai departe si oferind sprijin in dezvoltarea musculara. Ideea acestei aplicatii este sa te ghideze pas cu pas, ca un antrenor, in „sculptarea” corpului tau.

Abdomen foarte bine proiectat, brate dezvoltate si definite. Uneori veti avea nevoie de echipamente speciale – gantere, de exemplu – pentru exercitiile fizice, dar veti beneficia de instructiuni clare si de un ajutor nepretuit pentru a nu va pune corpul in pericol. A face sport este bine, a face sport fara a te rani este mult mai bine.

APP WATCH SPORT

Pentru a va urmari mai bine progresul in timpul sesiunilor sportive, accesati accesorii sport dedicate, cum ar fi un tracker de activitate. Acestea va vor permite sa va urmariti ritmul cardiac, dar si sa va urmariti cu atentie activitatea, de la simpla plimbare zilnica in parc la serviciu sau alte exercitii mai intense.

Retineti ca un ceas conectat ofera, de asemenea, functionalitati similare. Si intrucat practicarea sportului este intotdeauna distractiva cu muzica, de ce sa nu asociezi totul cu casti concepute pentru sport si un serviciu de streaming audio. Acum sunteti pregatit corespunzator pentru sesiunile voastre de sport conectate.

GOOGLE MAPS

Aplicatia Google Maps isi reproiecteaza interfata pentru a adopta Material Theming si va puteti bucura cu totii, deoarece noua versiune este disponibila in Magazin Play in versiune actualizata periodic. In plus, serviciul este din ce in ce mai inspirat de Waze si afiseaza un scor de afinitate pentru a va informa in prealabil daca vreti sa recomandati un anumit restaurant.

MINECRAFT

Mai trebuie sa prezentam Minecraft? Acest joc a cucerit milioane de jucatori cu universul sau, unde trebuie sa construiesti case simple la inceput, inainte de a aborda crearea de palate somptuoase, atunci cand ai adunat suficiente resurse. Jocul se deosebeste in special prin grafica sa cubica destul de unica in felul sau.

Exista un mod multiplayer, dar nu veti avea nevoie de nicio conexiune la internet pentru a va distra solo.

FINAL FANTASY XV POCKET EDITION

Final Fantasy XV are versiunea sa dedicata telefoanelor mobile: Pocket Edition. Reia povestea completa a jocului cu o noua grafica si un joc adaptat. Capitolul 1 este gratuit, dar Square Enix a avut ideea buna de a plati urmatoarele capitole de la 4 la 15 lei pe capitol sau 100 de lei pentru intregul joc. Care promite sa captiveze din plin jucatorii.

LARA CROFT GO SI HITMAN GO

Lara Croft nu este doar o eroina a armatei care poate supravietui singura cu o maceta si o cutie de chibrituri pe o insula pustie plina de pirati. Este in primul rand o exploratoare care isi foloseste creierul pentru a rezolva puzzle-uri bazate pe parghie evitand in acelasi timp viata salbatica ostila.

Si exact asta ofera Lara Croft Go, care reuseste perfect sa surprinda spiritul seriei in timp ce introduce faze de puzzle binevenite. Un must have pe Android.

Anterior

Urmator

Submit a Comment