Fotografii perfecte: cele mai bune aplicatii de editare a fotografiilor pentru Android

In vremea Instagram si a selfie-urilor, multi utilizatori doresc sa isi faca fotografiile mai frumoase. Tot ce aveti nevoie este o aplicatie de editare a fotografiilor potrivita pentru editarea imaginilor pentru Android.

Avem o lista intreaga cu cele mai bune aplicatii si le descriem avantajele si dezavantajele, astfel incat sa poti gasi instrumentul potrivit pentru tine.

  1. PICSART

PicsArt este o noua adaugire la una dintre cele mai bune versiuni multidisciplinare, datorita gamei sale largi de caracteristici care ofera orice tip de instrument pe care un consumator si-l poate dori.

Editarea foto in sine a devenit accesibila si intuitiva si exista diverse instrumente destinate divertismentului si retelelor sociale, precum instrumente de colaj, autocolante, casete de text si asa mai departe.

Perfect pentru crearea de meme si GIF-uri, precum si pentru modificari mai serioase. PicsArt are, de asemenea, o caracteristica de remixare care ofera partajarea fotografica in colaborare cu contributia unei comunitati numeroase de utilizatori.

  1. PIXLR

De la creatorii Pixlr-O-Matic vine si Pixlr. Aceasta aplicatie este conceputa special pentru editarea fotografiilor, permitandu-va sa pregatiti rapid imagini clare si atractive si apoi sa le partajezi cu retelele sociale tale preferate.

Nu trebuie sa fii profesionist pentru a obtine rezultate bune cu aceasta aplicatie de editare a imaginilor. Exista multe efecte, sunt disponibile tratamente cosmetice (indepartarea ochilor rosii, luminare si netezire) si conexiuni la canalele de socializare.

Pentru cele mai utilizate setari, puteti crea butoane pentru acces rapid. Un mod de colaj separat va ajuta, de asemenea, sa combinati mai multe imagini intr-o singura imagine. Cumpara si  folii protectie telefon.

  1. VIGNETTE • EFECTE FOTO

Vignette nu este doar o aplicatie de editare a fotografiilor, ci mai degraba un hibrid care functioneaza ca o aplicatie de camera independenta cu zoom digital, time-lapse si autodeclansator.

Aplicatia se concentreaza pe efectele de epoca si pe stilurile camerei, astfel incat veti putea face ca imaginile sa arate ca si cand ar fi fost filmate cu un Lomo, Diana, Holga sau Polaroid. Exista, de asemenea, moduri de expunere dubla si cabina foto.

  1. GOOGLE PHOTOS

Google Photos este o solutie all-in-one: puteti utiliza aplicatia pentru a salva imagini in cloud pentru a elibera spatiu pe telefonul smartphone si, desigur, puteti edita si imagini. Pentru acesta din urma, aveti mai multe filtre pe care le puteti utiliza pentru optimizare.

Contrastul, saturatia sau alti parametri pot fi reglati rapid. Un dezavantaj este ca atunci cand salvati corectiile direct pe Google Photos, originalul este suprascris, ceea ce nu este intotdeauna de dorit.

  1. CAMERA CANDY

Camera Candy include multe filtre si chiar autocolante pentru a va decora fotografiile. In absenta limitarilor, este posibil, printre altele, sa eliminati sau sa neteziti impuritatile pielii direct pe imagine.

Pe langa filtrele standard, filtrele selfie completeaza selectia deja ampla. Efectele sunt extraordinare, asa ca, chiar si fotografiile facute la birou sau sub cer innorat par a fi facute la soare. Sute de autocolante completeaza totul si il fac un pic mai distractiv. In orice caz, ar trebui sa incercati aplicatia.

Anterior

Urmator

Submit a Comment