Unele dintre cele mai cautate jocuri pentru mobil

Unele dintre cele mai cautate jocuri pentru mobilCautati noi jocuri mobile pentru a trece timpul sau pentru a va ocupa naveta zilnica? Doriti sa stiti ce jocuri pentru smartphone, iPhone, iPad sau tableta sunt cele mai populare acum?

Am compilat cele mai zece jocuri descarcate pentru dvs. luna trecuta, atat pentru Android, cat si pentru iOS. Daca ai probleme cu telefonul, intra pe service GSM Bucuresti.

  • 911 Operator

In jocul 911 Operator, veti prelua controlul asupra centrului de prim ajutor. Asadar, primiti apeluri de urgenta pe prima linie. Dar este intr-adevar o urgenta?

Depinde de voi sa evaluati situatia: uneori este suficient sa oferiti primul ajutor de baza, dar uneori este de-a dreptul necesara interventia politiei sau a ambulantei.

Puteti face fata tuturor tipurilor de situatii: un tata care se teme pentru viata copilului sau, un terorist imprevizibil sau chiar un mic glumet. Alegeti orasul care va fi teatrul operatiunilor voastre, confera o dimensiune mult mai mult realism jocului!

Aplicatia va descarca harta orasului si va utiliza adrese reale si nume de strazi. Acest joc a castigat mai multe premii de la lansarea sa, incercati.

  • Construction Simulator 3

Proiectantul Construction Simulator 14 va duce pentru aceasta editie recenta intr-un oras idilic european. Sarcinile care trebuie indeplinite sunt variate: trebuie sa construiti case sau sa reparati drumuri.

Pentru aceasta, aveti, la fel ca in versiunile anterioare, acces la cele mai tari masini de constructie ale marcilor recunoscute.

Cu toate acestea, intre doua site-uri, trebuie sa explorati absolut lumea deschisa, deoarece harta are aproape zece kilometri patrati. In total, puteti construi trei cartiere: satul in care se afla compania voastra, o zona industriala si un oras modern.

  • Bloons TD 6

Bloons TD, pentru „Tower Defense”, este o continuare a seriei Bloons. Principiul este acela de a preveni anumite baloane („baloanele” au fost transformate in „baloane”) sa-si finalizeze traiectoria.

Deci, trebuie sa plasati turnuri impotriva carora se vor sparge baloanele. Pe masura ce te joci, castigi bani si banane, de asta ai nevoie pentru a construi alte turnuri in viitor.

Acest joc destul de captivant exista de peste zece ani, dar a fost transformat in 2018 spre incantarea noastra. In aceasta noua editie, conceptul este acelasi, dar veti petrece ore intregi dezvoltand cea mai buna strategie.

  • Grand Theft Auto San Andreas

Grand Theft Auto este un nume evocator si nu doar pentru cel mai avid jucator. Numele emana violenta gratuita si cele mai dure recenzii din lumea jocurilor video. Se remarca printre jocurile din lumea deschisa, datorita dimensiunii imense a lumii de explorat.

Aceasta serie de jocuri de consola, care nu a mai imbatranit putin de la lansare, este disponibila si intr-o versiune mobila. De aceea, mai multe orase importante din intreaga lume iti deschid portile. Grand Theft Auto: San Andreas are loc la mijlocul anilor 90. Jucati rolul lui Carl Johnson, protagonistul acestui univers gangster.

El a dat spatele lumii criminalitatii si drogurilor, dar si coruptiei. Abia iesit din inchisoare, Johnson trebuie sa isi reconstruiasca reputatia si cea a familiei sale. Mama ei a fost ucisa si prietenii ei au si ei multe probleme. Trebuie sa cutreierati strazile din San Andreas, cu politia si membrii bandelor rivale dupa voi.

Anterior

Urmator

Submit a Comment