Cele mai bune jocuri de fotbal offline pentru Galaxy S9

Cele mai bune jocuri de fotbal offline pentru Galaxy S9

Daca sunteti un fan al jocului de fotbal, un cetatean patriot al tarii  sau doar un pasionat de sport, exista o mare sansa sa anticipati cu nerabdare Cupa Mondiala. Din pacate, in turneu exista doar spatiu pentru 32 de echipe, ceea ce inseamna ca este posibil ca echipa preferata sa nu intre. In acest caz, puteti juca fotbal pe telefon.  Daca aveti probleme  cu bateria de la telefon, puteti cauta o baterie noua. Va dam un exemplu de cautare acumulator telefon Huawei si in acest exemplu trebuie doar sa inlocuiti Huawei cu alt model de telefon, pe care il detineti. Lista aceasta de jocuri propuse este pentru orice telefon cu Android si uneori poate fi si pentru iPhone.

FIFA Mobile Soccer

Ati visat sa concurati in propria versiune a Cupei Mondiale? Aceasta este oportunitatea pe care v-o ofera Fifa Mobile Soccer. Odata ce ati lansat aplicatia, puteti incepe sa creati, sa gestionati si sa va personalizati propria echipa. In plus, veti gasi o mare varietate de harti si setari de joc pentru a va asigura ca intreaga experienta este exact asa cum ati visat. Odata ce abilitatile  au avansat, va puteti pune cu adevarat la incercare aderand la o liga online si concurand impotriva altor jucatori!

Dream League Soccer

Intr-un mod similar cu Fifa Mobile, Dream League va permite sa creati, sa gestionati si sa va personalizati propria echipa. Dupa ce faceti acest lucru, puteti incepe sa concurati in jocuri si turnee cu toate echipele si jucatorii preferati. Jocul din aceasta aplicatie este extrem de clar si realist, ceea ce inseamna ca s-ar putea sa simtiti cu adevarat ca ati alergat pe teren in cel mai iubit stadion. In plus, Dream League include diverse obiective de indeplinit pe tot parcursul sezonului, facand acest joc simultan satisfacator, dar captivant. Faceti-va drum prin sase divizii de abilitati pana ajungeti in varf!

Score Hero

Recunoasteti, fiecare dintre noi viseaza ocazional sa fie eroul echipei sale preferate. Daca ideea de a crea si de a gestiona o intreaga echipa de fotbalisti vi se pare putin plictisitoare si pur si simplu doriti sa fiti eroul meciului, atunci Score Hero poate fi o alegere excelenta. In loc sa construiasca o echipa intreaga, conceptul de Score Hero se bazeaza pe traiectoria propriei tale cariere de fotbalist profesionist. Deci, mergeti mai departe, descarcati aceasta aplicatie si deveniti castigatorul jocului la care ati visat intotdeauna.

 

PES 2018 Pro Evolution Soccer

Combinand controale simple  si capacitatea de a adauga cele mai mari legende face ca Pro Evolution sa fie un concurent bun pentru aplicatii precum FIFA si Dream League. Creati si personalizati lista  si apoi experimentati meciuri fie individual, fie impotriva prietenilor. In ambele cazuri, acest joc ofera o iesire excelenta pentru a va juca in fiecare zi.

Top Eleven

Atunci cand cautati o experienta manageriala captivanta, atunci Top Eleven poate fi aplicatia potrivita. De la proiectarea sesiunilor de antrenament, pana la urmarirea jucatorilor de top si provocarea altor manageri, Top Eleven va permite sa creati si sa mentineti lumea fotbalului din visele voastre. Administrarea unei echipe de fotbal nu este o sarcina usoara, dar Top Eleven va ajuta cu numeroase optiuni de joc.

 

Urmator

Submit a Comment