Cinci beneficii ale unui ionizator de apă

Un sistem de ionizare a apei este un sistem de tratare a apei la domiciliu care transformă apa obișnuită de la robinet în apă alcalină, cu potențialul de a oferi beneficii pentru sănătate care schimbă viața. Există o epidemie de deficit de minerale în SUA și Europa, care este considerată de mulți experți în sănătate ca fiind un factor ce determină:

  • Probleme cu inima
  • Oasele slabe
  • Probleme de zahăr din sânge
  • Creștere în greutate

Apa alcalină dintr-un ionizator are efecte benefice mai mult decât asupra sănătății: vă poate economisi bani, poate face ca mâncarea să aibă un gust mai bun și chiar poate ajuta la salvarea planetei.

1) Beneficii pentru sănătate

Corpul nostru absoarbe mineralele din apă cu 30% mai repede și mai ușor decât o face din alimente! De aceea, Organizația Mondială a Sănătății recomandă să obțineți până la 20% din necesarul zilnic de calciu și magneziu din apa de băut. Dar apa îmbuteliată pe care probabil o beți acum poate să nu aibă suficient conținut de minerale! Acest lucru se datorează faptului că multe ape îmbuteliate sunt tratate prin osmoză inversă – care elimină mineralele sănătoase din apă. Unele dintre cele mai populare motive pentru care oamenii beau apă alcalină sunt:

  • Detoxifiere – Elimina toxinele din organism
  • Hidratare – Apa alcalină hidratează mai bine decât apa simplă
  • Neutralizează aciditatea – Excesul de aciditate din organism a fost legat de probleme de sănătate
  • Energie – Atleții profesioniști beau apă alcalină pentru a-și îmbunătăți antrenamentele
  • Anti-îmbătrânire – Potențialul antioxidant al apelor alcaline luptă împotriva oxidarii

2) Cum economisiți bani cu un ionizator

Majoritatea oamenilor consumă apă îmbuteliată pentru a evita să bea apă de la robinet. Dar apa îmbuteliată poate costa mai mult! Cu un sistem de filtrare a apei cu ionizator, obțineți apă mai bună decât apa îmbuteliată și costă mult mai puțin. Când luați în considerare toată apa pe care o beți și cu care gătiți, este ușor de observat că economiile se vor acumula rapid! Iar spre deosebire de apa îmbuteliată, un ionizator apa nu rămâne niciodată fără apă!

3) Ionizatoarele ne protejează de toxinele din apă

Apa de la robinet este un amestec de substanțe chimice toxice precum clorul și cloraminele. Un ionizator de apă vine cu un sistem de filtrare care va rezolva problemele de calitate a apei.

4) Apa cu cel mai bun gust

Știm cu toții că ar trebui să bem mai multă apă pentru a fi sănătoși, dar să bei mai multă apă nu trebuie să fie o corvoadă (cum ar fi mersul la sală!) Apa alcalină dintr-un ionizator de apă are un gust puțin mai dulce și mai răcoritor decât apa îmbuteliată sau apa de la robinet. Apa alcalină dintr-un ionizator de apă vă face chiar și mâncarea să aibă un gust mai bun!

5) Beneficiile apei acide

Ionizatoarele de apă pot produce și apă acidă. Apa acidă asigură o clătire miraculoasă a părului, face părul mai moale, strălucitor natural și mai ușor de pieptănat. De asemenea, puteți folosi apă acidă pentru a igieniza tocătoarele și blaturile din bucătărie, deoarece are proprietăți antimicrobiene. Plantele iubesc apa acidă, pentru că ajută la depășirea blocării nutrienților – care apare atunci când mineralele din apa dură ridică pH-ul solului. Dacă pH-ul solului este prea mare, plantele nu pot absorbi nutrienții.

Anterior

Urmator

Submit a Comment