Shell Helix Ultra 0W

Principala tehnologie utilizată în producția de ulei Shell Helix Ultra 0W este PurePlus – o metodă de producție nu din produse petroliere, ci din gaze naturale. Datorită utilizării sale, se obține o bază perfect curată, iar interiorul motorului este păstrat curat.

Uleiurile Shell Helix Ultra 0W sunt produse pentru ultimele generații de motoare pe benzină și diesel de înaltă tehnologie în autoturisme și camioane ușoare. Shell Helix Ultra 0W este una dintre cele mai recente evoluții ale companiei. Protejează eficient sistemele secundare de neutralizare a gazelor. Păstrează interiorul motorului curat, eliminând bine diferite tipuri de depozite și împiedicând formarea altora noi. 

Nivelul de protecție împotriva uzurii motorului pentru această substanță este foarte ridicat. În plus, contribuie la imbunatatirea consumului de combustibil cu până la 2,6%.

Shell Helix Ultra 0W este un lubrifiant pentru cele mai noi motoare cu ardere internă din vehiculele moderne. Are vâscozitate foarte mică și coeficient de frecare. Economisește combustibil într-o combinație bună de circumstanțe, până la 2,6%. Promovează pornirea fără probleme a motorului la temperaturi scăzute. 

Curăță eficient de tot felul de depozite

Caracteristicile distinctive ale acestui produs și avantajele sale incontestabile sunt vâscozitatea minimă și coeficientul de frecare. Îți permite să economisești până la 2,6% din combustibil, dar cifra exactă va depinde de mulți factori, inclusiv de calitatea combustibilului în sine și de condițiile de funcționare. Promovează pornirea fără probleme a unui motor rece pe vreme rece, protejează împotriva coroziunii.

Shell Helix Ultra 0W-40 . Neutralizează acizii și protejează în mod fiabil suprafața motorului de procesele și depunerile corozive. Uleiul demonstrează proprietăți excepționale și pornire ușoară a motorului chiar și la temperaturi foarte scăzute. Respectă clasificările: API SN, ACEA A3, B3, B4.

Shell Helix Ultra 0W-30. Economiile de combustibil la utilizarea acestui produs sunt de până la 3%. O tehnologie specială și aditivi pentru detergenți curăță în mod activ motorul de nămol și depozite. Uleiul nu se degradează pe întreaga perioadă de utilizare. Conform specificațiilor: ACEA A3, B3, B4, API SL.

Linia Shell Helix Ultra 0W Profesional

Helix Ultra Profesional sunt lubrifianți complet sintetici, în a căror producție se folosește ca tehnologie principală tehnologia PurePlus, o tehnologie care permite obținerea unei baze de ulei impecabil de curat, fiind creat nu din produse petroliere, ci din gaze naturale.

Particularitatea fluidelor din această serie specială este că fiecare dintre ele a fost dezvoltată pentru cerințele unui anumit producător de motoare și vehicule.

Shell Helix Ultra 0W Profesional sunt concepute pentru a fi utilizate în motoare pe benzină și diesel de diferite modele. 

Uleiul de motor ultra-sintetic Shell Helix Ultra 0W oferă performanțe ridicate pentru vehiculele moderne pe benzină și diesel cu intervale extinse de service. Uleiul de motor Shell Helix Ultra 0W oferă performanțe excelente chiar și la sarcini critice ale motorului și la jumătate din consumul de combustibil.

Alegerea unui ulei de motor bun, este la fel de importantă ca alegerea mașinii în sine, deoarece, de calitățile sale, depinde modul în care vehiculul se va manifesta în diferite condiții, de întreținere, rezistență și funcționalitate. Uleiul de motor Shell Helix Ultra 0W îndeplinește toate standardele internaționale de calitate.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

 

Anterior

Urmator

Submit a Comment